Försäkring i Blackjack

Att försäkra i BlackJack

Oberoende av hur många kortlekar som faktiskt används i BlackJack finns det ett faktum. När dealern har ett ess är det ungefär 30 procents chans att denne kommer att få en BlackJack. Om dealern får en BlackJack finns det ingen chans att vinna, du kan i bästa fall få jämna pengar om du också har en BlackJack, eller lika om du väljer att tacka nej till erbjudandet om jämna pengar. Jämna pengar är helt enkelt en vanlig vinst. Det finns gott om casinosajter med blackjack på internet. Där kan du lära dig att spela så du vet hur du ska göra när du ska försäkra. Dessutom kan det finnas trevliga bonusar att använda.

Spela black jack

Om du inte har en BlackJack och dealern får en så kommer du att förlora, oavsett hur hög poängsiffra du har. BlackJack slår nämligen fortfarande hård 21. Din enda chans är därmed att försäkra din insats. Det kostar halva grundinsatsen att försäkra dina kort. Så om du har satsat 100 kronor kommer det kosta dig 50 kronor att försäkra din insats. Du försäkrar dig helt enkelt mot att dealern kommer att få en BlackJack, det spelar ingen roll hur låg din poängsumma är, om dealern får en BlackJack förlorar du ingenting. Du vinner däremot heller ingenting utan det blir helt enkelt en lika vinst. Du får behålla din insats och försäkringen. Men om du lyckas vinna på blackjack så kan du vinna väldigt mycket pengar.

Däremot om dealern inte får en BlackJack så kommer du att förlora försäkringen och spelet fortsätter som vanligt, ha då i åtanke att dealern fortfarande kan få höga kort. Då ess är värt 1 och 11 och dealern oftast måste stanna på sjutton blir till exempel ett ess och en 9, tio eller tjugo och dealern måste stanna. Detta innebär att du kan förlora allt trots försäkringsspelet. Därav kan det vara en fördel att se hur många Blackjacks som har gått på bordet tidigare, samt att räkna 10 för att förutse om det är värt att försäkra, eller om det kommer att sluta med att du förlorar allting, inklusive försäkringen i spelet. Om du vill lära dig lite mer om black jack och andra spel så kan du gå in på kacinoportalen.se.